måndag 10 januari 2011

Flitig söndag

Oj, vad jag har varit flitig idag! Jag har stökat och städat hela dagen och känner mig så nöjd så! Vi ska bygga om här hemma så då skall fler rum tömmas på allt, jepp - allt! Och kämpigast är naturligtvis (!?!) min klädkammare... Och ni vet, om man gräver en grop i backen får man aldrig tillbaks samma mängd i hålet sedan!!  ;-)  Man har liksom samlat på sig lite grejor... Egentligen borde man flytta vart tionde år!  ;-)
Men nu har jag massor av kläder och leksaker att köra till Röda Korset i morgon, en hel del skrot ska till sopstationen och resten skall ut i garaget. Och så har jag fått sortera och klappa på alla mina tyger! Oj, vad många snyggingar jag har!  :-)  Ja, och så dök det upp ett och annat bortglömt projekt också men de stoppade jag snabbt ner i flyttkartonger och skrev WISP på!  ;-)
Inget sytt blev det idag, jag hade ångan uppe i klädkammaren istället!

5 kommentarer:

 1. Fy för att flytta och börja sortera. Jag fyller snart hela lägenheten till makens förtvivlan.

  SvaraRadera
 2. Oj, är det dags igen?
  Du får försöka se fördelen med det hela i att du får klappa tyger och hitta igen gamla projekt :)

  Kramar!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Ja jisses vad med prylar man samlar på sig. Att flytta var tionde år räcker inte, vartannat skulle vara mer lagom...
  Klart att vi vill hänga med och läsa vad du skriver här! Och du, vi hjälper varandra med det tekniska! kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Låter jättehärligt med en nyrensad klädkammare. Du vill inte komma hit och ta hand om min skrubb när du ändå är varm i kläderna? :)

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att det finns återvinning, RK och andra små loppisar dit man kan lämna sitt gamla som man inte behöver. Annars skulle ju sopberget växa ännu snabbare. Och varför i all världen skaffar man sig så mycket under ett liv, eller typ bara några år?
  Roligast är ju förståss att titta i kvilthögarna, återuppliva gamla bekantskaper liksom. Sedan blir det kul när allt ska på plats igen.

  SvaraRadera