lördag 23 april 2011

Nu är det vår!

Jag hörde storspoven drilla så vackert igår och flugsnapparen idag. Och ungarna har tagit fram studsmattan! Det är vårtecken det!  :-)
Några svar på era kommentarer från förra inlägget: Jag måste jag hålla med er alla!  ;-)  Verkligen inte mycket färg på Mosters Myspläd!! Vet inte vem min dotter släktar på med färgsinnet?? Hon brukar säga till mig att "Jag tycker också om färg, mamma - men du vill ha alla färger på samma tyg!"  "Jaaaaa!! ropar jag!  ;-)  Herre jisses, hon skulle bara se vad jag håller på med nu!?! Som kompensation till det där beige-ljus-brun-bleka jag sydde nyss...  ;-)  Men det är hemlig ett tag till... 

Men jag har sytt en nesse till mig själv igår. När man registrerade sig i Quiltköping fick man en liten packe tyger... och de har liksom legat och väntat på att få bli någonting... Så här blev mitt minne från min och Evas Quiltköping-turné. Inte så blekt precis...  ;-)
Mönstret kommer från BHG Quilts & More, Spring 2011. Ett lätt och snabbsytt mönster. Och när ångan ändå var uppe på att sy nessar så blev det en till idag! Egen idé efter utveckling av gårdagens sömnad.
Gissa grabbens sport???
Och jag har även hunnit få lite sol på näsa idag också!  :-)
Fortsatt Glad Påsk på er alla!

3 kommentarer:

  1. Kul med färg! Jag har också sytt nessar ett tag men ska försöka sy nå´t annat nu.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fina nessar kul med knapparna.

    SvaraRadera