onsdag 3 augusti 2011

Underbara sommar!

Än strålar solen, än värmer vinden och än svalkar älven! Det är fantastiskt vilken underbar sommar vi har i år!  :-)
Fick fart på symaskinen häromdagen tack vare Jenny! Kolla in hennes inlägg från den 21/7, ett upprop om Pytte-Täcken. En sån fiffig och kul idé! Inte för att jag hittade några passande (?) överblivna block men jag ville ändå vara med och har sytt några nya block som jag skickat iväg (bild kommer senare). Ska bli kul att se vad mottagaren gör med dem! Tack Jenny, för att du fick igång min inspiration!  :-)
Men med sylusten på topp så letade jag ändå fram några gamla övergivna block. De blev inte alls vad jag tänkte mig när jag sydde dem för något år sedan men kanske jag kunde frisera till dem lite? Fram med rullkniven, skära, trixa och sy ihop igen och nu blev de ganska läckra! Ett gäng sparade överblivna triangelpar kom också till användning. Tur att man sparar även misslyckade saker - för visst är det fantastiskt att något "ful-sytt" kan bli rätt bra ändå!?!  ;-)

Pytte-Täcke i Indigo
Och nu blev det liksom flera flugor i samma smäll: ett Pytte-Täcke och en Regnbåge i ett!

Fortsatt härlig sommar!

4 kommentarer:

 1. Vilket fräckt täcke du fick ihop av gammalt "skräp". Min symaskin har fått semester för nu har jag övergått från stickning till virkning.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Superläckert och väldigt fint färgval. Grattis till ännu en regnbåge!

  SvaraRadera
 3. Jättefint. Tyvärr så sys det inget här, vet ej var lusten tagit vägen.

  SvaraRadera
 4. Kul att kunna vara med och skapa lite sylust :-) Jättefint blev ju dina "left overs". Dina andra block har kommit fram och pryder nu designväggen i väntan på nästa steg. Jättefina block! Kram Jenny

  SvaraRadera