tisdag 11 oktober 2011

Höst i luften

Fick skrapa bilrutorna här-om-morgonen...  :-(   Så nu är hösten här! Passar på att njuta av speglingarna i älven vid morgonkaffet varje dag. Snart lägger sig isen och det dröjer länge till speglingar igen..!
Hann klar myskvilten jag sytt på innan jag åkte till Rikstäckets Årsmöte. (Sånär som på 1,5 sida av avslutningskanten men det syntes inte där den hängde!) Sydde den av en Sushi-Roll, en rulle med 24 batikremsor. Ville se hur stor den blir om man inte skär ner remsorna så mycket. Lade till bårdtyget och hela kvilten blev då 135 x 170 cm. Baksidan fick flanellfoder och den är väldigt mysig i tv-soffan!  :-)

Sushi Roll - Double Cappuccino

Kvilten blev riktigt fin (fast den är beige-brun) och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det är kul när det går bra när man hittar på!  ;-)
Nu har jag nya projekt på gång och två nya juldukar är klara. Men dom får ni se en annan dag!  :-)

7 kommentarer:

 1. Jätteläcker!
  Det var trevligt att få säga hej på årsmötet :-)

  kram
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Härlig kvilt.
  Hua, det låter inget vidare att behöva skrapa rutorna redan men det dröjer väl inte länge innan vi (de som har bil) får göra detsamma här nere. Det är inte mer än 4-5 grader tidigt på morgonen, brrrr. Dags att emigrera till varmare länder ...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig quilt att krypa in under kyliga höstkvällar!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 5. Härlig quilt!! kram Veronica

  SvaraRadera