söndag 19 juni 2011

QoL-träff i Luleå

En jättetrevlig helg har tyvärr tagit slut! Vi har haft Quilt- och Lappteknikträff hos mig och det har varit himla kul! Det blev tredje året vi sydde helgen före midsommar och det har varit både gamla bekanta och nya syvänner i lokalen.Vi har varit ovanligt tysta (?) men har sytt och sytt och sytt! Massor har påbörjats, en del har färdigställts och mycket har lagts i "kommande-projekt-högen".  ;-)


Jag har kantavslutningen kvar på ett litet Pytte-Täcke som ska få ingå i Regnbågsutmaningen. Och efter det så startade jag upp ännu ett nytt projekt!  ;-) 


Här en några bilder från helgen och mer bilder kommer snart i mitt album...
Tack snälla AnneMarlen för datakursen! 


5 kommentarer:

 1. Förstår ni haft en toppen helg../kram

  SvaraRadera
 2. Det var så kul att träffa er allihop en liten stund på lördagen :) Jag hoppas att jag kan vara med nästa år!

  Kramar!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni haft en härlig helg vid era symaskiner - och uppenbarligen ätit gott också.
  Kram Wivi

  SvaraRadera
 4. Hemma igen....
  Tack för en härlig helg. Goa kompisar, go mat, härliga tyger och massor av inspiration. Gulliga Brita som donar och fixar. Jättestort Tack!

  hihi... fastnade du vid datorn :-)))
  Vad skoj att min lilla lektion gav något, ser ju att du fixar det galant. Övning ger färdighet... det är bara att experimentera vidare.
  Kram till dej.

  SvaraRadera
 5. Skickar också ett stort tack för helgen och nu har jag också hunnit vila upp mig efter allt syende och alla trevligheter quilterian .Vaknade 03.30 och gjorde ett morgonpass med att sy en nåldyna av rikedomar från papperskorgen.Sedan kunde jag somna om.Kanske var vi onödigt flitiga denna helg men det var ändå en trevlig stämning och jag ser fram emot en ny träff om ett år.

  SvaraRadera