söndag 29 april 2012

Hej igen!

Oj, vad tiden går fort!
Har hunnit vara en vecka på semester i Portugal med familjen. Mysigt hade vi det även om vädret inte var lika varmt och härligt som i fjol. Men vi fick vara lediga och hämta ny energi. Självklart badade jag i havet de två dagarna vi kunde vara på stranden! Det visade sig vara 16 grader i vattnet... He-he, ungifär som i älven här hemma på sommaren!  ;-)

Mina nya solbrillor!  ;-)
Ikväll har vi i min lokalgrupp Lapp-Älvorna haft Våravslutning för alla lokalgrupper i Norrbotten. Vi blev 99 kviltare som träffades och hade en härlig lördag ihop. Vi har bland annat ätit gott, blivit underhållna av manskören Luleå Barbershop Singers, shoppat tyger, haft utställning och sett fantastiska alster på Visa-och-Berätta. Tänk så mycket kreativa människor det finns! Nu är man full av inspiration igen och jag startar nog upp symaskinen snart igen!  :-)

Några nya saker jag sytt som jag visade ikväll:

En nessesär av stadkanter
 Vi sydde nessesärer i Lapp-Älvorna. Min fick sidor av stadkanter.

Min egen kvilt i mina färger!!
 Har sytt en myspläd till mig själv. Och den blev i mina favvofärger!  :-)

Jag och Lena visar våra Ufo-Änglar!
När vi var i Birgmingham i fjol köpte vi ett mönster med Quiltarens Ängel - The protector of All Things Unfinished. Mycket passande för mig!!  ;-)

Nu vilar jag mina fötter för ikväll och slappar efter allt fix inför denna dag. Det blev en toppendag och alla verkar nöjda och glada! Undrar vart det blir en Våravslutning nästa år???

5 kommentarer:

 1. Lite väl bleka färger och alldeles för mycket beige i din kvilt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. He-he, jo beige är ju min favvofärg!

   Radera
 2. Underbar kvilt, men som Angelica konstaterade, lite väl bleka färger i den, va;-0)).
  Nej, den är som jag konstaterade:
  -HELT UNDERBAR!!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig kvilt! Det är lite av mina favvofärger också.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för en jätte trevlig dag! Så kul att få träffa så många kreativa damer. Nu är jag full laddad med inspiration. Längtar redan till nästa träff..

  Ha de gott!
  Louise

  SvaraRadera